Logo Haren
Kennisgeving ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het oprichten van een appartementengebouw met detailhandel op de begane grond aan de Kerkstraat 21–23 te Haren Gn.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen met ingang van vrijdag 27 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Haren. Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen zienswijzen worden ingebracht tegen zowel de ontwerpbeschikking als de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking moeten worden gericht aan het college van B & W (t.a.v. dhr. C. Kuperus) en zienswijzen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moeten worden gericht aan de raad (t.a.v. dhr. C. Kuperus). Het postadres is in beide gevallen: Postbus 21, 9750 AA te Haren Gn.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is.

Naar boven