Besluit van de directeur-generaal van Agro van 17 juli 2012, nr. 284160 houdende wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging voor het directoraat-generaal voor Agro van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie 2012

De directeur-generaal van Agro,

Gelet op artikel 18 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EL&I 2012;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging voor het directoraat-generaal voor Agro van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie 2012 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 3 wordt als volgt gewijzigd:

Het eerste lid komt te luiden:

  • 1. Aan de directeuren en de plaatsvervangend directeuren wordt, ieder voor zich, mandaat, volmacht en machtiging verleend voor aangelegenheden op zijn werkterrein met dien verstande dat het aangaan van financiële verplichtingen door de directeur Agrokennis en de plaatsvervangend directeur Agrokennis het vastgestelde bedrag van de begroting van de directie Agrokennis niet te boven gaat en door de overige directeuren en de plaatsvervangend directeuren een bedrag van € 100.000 per verplichting niet te boven gaat.

B

Artikel 9, eerste lid, komt te luiden:

  • 1. Aan het hoofd regiebureau POP wordt mandaat, volmacht en machtiging verleend voor aangelegenheden op zijn werkterrein met dien verstande dat het aangaan van financiële verplichtingen een bedrag van € 100.000 per verplichting niet te boven gaat.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2012.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 17 juli 2012

J.P. Hoogeveen, directeur-generaal van Agro.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, ALP X/50, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven