Logo Uden
Vastgesteld bestemmingsplan Torenvalkweg 4 te Odiliapeel

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat de gemeenteraad op 26 juni 2012 het bestemmingsplan ‘Torenvalkweg 4 Odiliapeel’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de omschakeling van een groothandel in agrarische producten in een groepsaccomodatie voor maximaal 30 personen mogelijk op het perceel Torenvalkweg 4 te Odiliapeel.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 26 juli 2012 gedurende 6 weken ter inzage op het Gemeentehuis. Tevens is het bestemmingsplan op de gemeentelijke website geplaatst (www.uden.nl). Het bestemmingsplan kunt u ook vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien. Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep heeft geen schorsende werking.

Belanghebbenden kunnen, aanvullend op het ingediende beroepschrift, de voorzieningenrechter van Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven