Logo Zijpe
Ontwerpbestemmingsplan Callassande te Groote Keeten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zijpe maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 Wro bekend dat onderstaand ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd.

Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding camping Callassande te Groote Keeten: het bestemmingsplan maakt een uitbreiding van camping Callassande aan de Voorweg te Groote Keeten mogelijk.

Het ontwerp van het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen, op grond van artikel 3.8 Wro, vanaf 26 juli 2012 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 8.30–12.30 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl onder het kopje beleid en plannen, sub plannen. Het ontwerp van het bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0476.BP003P0009-0301

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://zijpe.gemeentedocumenten.nl/bestemmingsplannen/prod//NL.IMRO.0476.BP003P0009-0301

Eenieder kan tijdens de inzage termijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen indienen omtrent het ontwerp. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. De termijn van terinzageligging bedraagt zes weken en begint op de dag na bekendmaking. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Zijpe, Postbus 5, 1750 AA Schagerbrug. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Wonen, tel (0224) 574100.

Naar boven