Ontwerpbestemmingsplan Brede School Berltsum

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van maandag 30 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Brede School Berltsum. Het plan is in te zien bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Dyksterbuorren 16 te Menaam gedurende de openingstijden, alsmede op www.menameradiel.nl. Onder het kopje ‘bestemmingsplannen’ en vervolgens ‘bestemmingsplannen in procedure’ vindt u een rechtstreekse link naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met dit bestemmingsplan wordt de bouw van een nieuw schoolgebouw ter plaatse van de huidige CBS De Fûgelsang in Berltsum planologisch mogelijk gemaakt. Het gebied waar het plan betrekking op heeft wordt begrensd door de straten Fûgelsang, de Sportleane, de Ds. Van Eyck van Heslingastrjitte en de Mulseleane. Het plan bestaat uit een plantoelichting, bijlagen, regels en een verbeelding.

Alvorens het plan vast te stellen wordt eenieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren te brengen. Reacties kunnen binnen de termijn van zes weken schriftelijk of per e-mail kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, Postbus 3, 9036 ZW Menaam of gemeente@menameradiel.nl. Tevens bestaat de mogelijkheid mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Romte (tel. 0518-452900).

Menaam, 27 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Menameradiel, de secretaris, J.K. IJkema.

De burgemeester, G. van Delft-Jaasma.

Naar boven