Onherroepelijk bestemmingsplan Kanaalzone – De Vlijt

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van bestemmingsplan Kanaalzone – De Vlijt is op 28 december 2011 onherroepelijk geworden, met uitzondering van een enkel plandeel.

Het plandeel wat niet onherroepelijk is geworden betreft de bestemming ‘verkeer – verblijfsgebied’ voor de Vlijtseweg tussen de Edisonlaan en de Apeldoornse Sluis. De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het raadsbesluit voor wat betreft dit plandeel vernietigd bij uitspraak van 28 december 2011.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage.

Het bestemmingsplan ligt in het stadhuis ter inzage. In het stadhuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Medewerkers van de informatiebalie kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan in elektronische vorm kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis.

Het stadhuis is geopend op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.00 uur, donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Apeldoorn, 25 januari 2012

Naar boven