Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan ‘Papenvoort 3 (Ruimte-voor-Ruimte)’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Papenvoort 3 (Ruimte-voor-Ruimte)’ ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Het bestemmingsplan beoogt een woning mogelijk te maken op een perceel naast Papenvoort 3 te Papenvoort, waarop zich nu nog een varkensstal bevindt. Deze stal en een veldschuur aan de Holtenweg bij Marwijksoord dienen te worden gesloopt, voordat de nieuwe woning mag worden gebouwd.

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage met ingang van 26 juli 2012 tot en met 5 september 2012 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente (www.aaenhunze.nl) en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 77 43 (dhr. Van Dam) of bij geen gehoor (0592) 26 77 93.

Naar boven