Logo Zandvoort
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zandvoortselaan 345–347’

Burgemeester en wethouders van Zandvoort maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zandvoortselaan 345–347 ‘ met ingang van 27 juli 2012 ter visie ligt

Gebied

Het ontwerpbestemmingsplan Zandvoortselaan betreft het gebied gelegen aan de Zandvoortselaan en heeft betrekking op het realiseren van een hotel en/of restaurant.

Aanleiding

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft in zijn uitspraak van 16 september 2009 goedkeuring onthouden aan de aanduiding ‘Horeca’ ter plaatse van het perceel Zandvoortselaan 345. Vanwege de beperkte omvang en het minimale effect op de omgeving acht de Afdeling bestuursrechtspraak het realiseren van een kleinschalig hotel hier passend.

Door deze uitspraak is de gemeente gehouden een nieuw bestemmingsplan voor dit perceel op te stellen met inachtneming van deze uitspraak.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit toelichting, ruimtelijke verbeelding en planregels, ligt vanaf voormelde datum (27 juli 2012) gedurende 6 weken ter inzage:

  • Gedurende de openingstijden bij de centrale balie in het raadhuis, Swaluestraat 2 te Zandvoort;

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het IMRO IDN van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0437.BpZandvrtseln345-ON01

Zienwijzen

Gedurende de termijn van de tervisielegging kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent dit bestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen kenbaar gemaakt te worden bij de gemeenteraad (Postbus 2, 2040 AA Zandvoort). Voor mondelinge reacties kan een telefonische afspraak worden gemaakt met mevrouw mr. A.E. van de Weijer of de heer ir. E.J. Kok van de afdeling Ontwikkeling en Beheer, telefonisch bereikbaar onder het algemene nummer: 023–5740 100.

Naar boven