Logo Zijpe
Vastgesteld bestemmingsplan Belkmerweg 65 te Sint Maartensvlotbrug

Belkmerweg 65 te Sint Maartensvlotbrug: Doel is de stolpboerderij en het omliggende perceel te ontwikkelen tot een multifunctioneel centrum voor de promotie van de bollenteelt, gekoppeld aan versterking van het landschap, natuurbehoud en -ontwikkeling, ontwikkeling van een recreatieve voorziening, en een natuurlijke speel- en beleefplek voor kinderen. Dit wordt gecombineerd met bollengerelateerde bedrijvigheid en horeca. De bestaande (bedrijfs)woning in de stolpboerderij blijft hierbij als bedrijfswoning in gebruik.

Op 26 juni 2012 heeft de gemeenteraad van Zijpe het bestemmingsplan Belkmerweg 65 te Sint Maartensvlotbrug vastgesteld. Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen, op grond van artikel 3.8 Wro, vanaf 26 juli 2012 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 8:30–12:30 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl onder het kopje beleid en plannen, sub plannen. Het bestemmingsplan is daarnaast te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0476.BP003P0011-0401

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://zijpe.gemeentedocumenten.nl/bestemmingsplannen/prod//NL.IMRO.0476.BP003P0011-0401

Gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging bestaat de mogelijkheid een beroep in te stellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend, dan wel die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het gericht is en de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven