Logo Enkhuizen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Westeinde 80 te Enkhuizen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen maken conform artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Enkhuizen op 12 juni 2012 het bestemmingsplan ‘Westeinde 80‘ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het perceel is kadastraal bekend: gemeente Enkhuizen, Sectie I, nr. 55.

Plangebied: Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een nieuwe woning en een verschuiving ten opzichte van de bestaande woning. De bestaande (voormalige agrarische bedrijfs)woning wordt gesloopt. Het geldende bestemmingsplan ‘Uitbreidingsplan in hoofdzaak’ maakt de bouw van een nieuwe woning niet mogelijk omdat de woning niet gebouwd en gebruikt wordt ten dienste van de agrarische functie. De bouwmogelijkheden worden in het bestemmingsplan zo aangepast dat de bouw van de woning mogelijk wordt gemaakt.

Inzage: Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 19 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen via onze gemeentelijke website www.enkhuizen.nl en op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0388.BPWesteinde80-va01.

Beroep: Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven