Logo Amsterdam - Nieuw-West
Kennisgeving: ‘Ontwerp omgevingsvergunning voor diverse werkzaamheden ten behoeve van het gebied Tuinen van West’

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam heeft het voornemen conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor diverse werkzaamheden ten behoeve van het gebied Tuinen van West, OLO 242045.

Het betreft het geheel slopen en het oprichten van een schuur. Het dempen en aanleggen van watergangen, het uitvoeren van grondwerkzaamheden, het ophogen en aanpassen van de maaiveldhoogte ten behoeve van een bestaande weg en het aanleggen van een in- of uitrit ter ontsluiting van deze weg voor gebruik door fietsers en gemotoriseerd verkeer.

De locatie wordt begrensd tussen de rijksweg A200, (toekomstig) A5, Sportpark de Eendracht, Baron Schimmelpenninck van der Oyeweg, Joris van den Berghweg en de Nico Broekhuysenweg te Amsterdam, kadastraal bekend onder gemeente Amsterdam Sloten, sectie I, nummers 1554, 1555, 1156 en 1558.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 19 juli 2012 voor een periode van zes weken ter inzage bij:

  • Locatie Pieter Calandlaan 1

  • Locatie Osdorpplein 1000

  • Locatie Plein '40-'45 nr. 1,

Allen geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur (telefoon 14020).

Eenieder kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel Nieuw-West, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het dossiernummer te vermelden.

Belanghebbenden die over het ontwerp-besluit een zienswijze naar voren hebben gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht –  kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

Amsterdam, 18 juli 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven