Logo Kaag en Braassem
Ontwerpbestemmingsplan Veilingvaart Braassemerland

Bestemmingsplan op aanvraag

Het bestemmingsplan is opgesteld op aanvraag en betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend de locatie Veilingvaart in Braassemerland. Deze bestemmingsplanwijziging houdt in het wijzigen van de bestemming in de bestemming ‘Gemengde Doeleinden’ alsmede wijziging van het bouwvlak ter hoogte van de hoek van de Kerkweg en het Noordeinde te Roelofarendveen. Het bestemmingsplan leidt er toe dat er ter plaatse kantoren en woningen gerealiseerd kunnen worden.

Ontwerp bestemmingsplan

Het ontwerp van het bestemmingsplan Veilingvaart ligt van 19 juli t/m 29 augustus 2012 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de terinzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

Vaststelling

De gemeenteraad zal binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn beslissen over vaststelling van het bestemmingsplan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven