Logo Vianen
Bestemmingsplan ‘De Biezen – De Hagen’

Burgemeester en wethouders van Vianen maken ingevolge artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat, de gemeenteraad bij besluit van 3 juli 2012 het bestemmingsplan ‘De Biezen – De Hagen’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan zal gaan gelden voor de bestaande bedrijventerreinen ‘De Biezen’ en ‘De Hagen’. De tekst van art 3, lid 3.4 onder b is gewijzigd ten opzichte van de vorige versie van het bestemmingsplan.

De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 18 juli 2012 tot en met dinsdag 28 augustus 2012 tijdens de openingstijden ter inzage in het Stadhuis, Voorstraat 30. Het bestemmingsplan is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Iedere belanghebbende kan van kan op grond van artikel 8.2 van de Wet op de ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzageligging beroep instellen tegen de wijziging en een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan als bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, treedt het besluit pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven