Logo Oss
Wijziging 1 bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij Wijziging 1 bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011 hebben vastgesteld. Na de vaststelling van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011 is een onjuistheid op de verbeelding geconstateerd. De aanduidingen ‘bedrijf van categorie 4’ en ‘risicovolle inrichting’ zijn niet op het hele perceel van het bedrijf, dat is gevestigd aan het Grevelingenmeer 2, opgenomen. Met deze wijziging is deze onjuistheid hersteld.

Ter inzage

Wijziging 1 bestemmingsplan Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 19 juli 2012 gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 30 augustus 2012) ter inzage en is raadpleegbaar:

De bronbestanden van het wijzigingsplan zijn digitaal beschikbaar op: http://bestemmingsplan.oss.nl/RO-online/0828.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0828.WZ1elznbrgross2011-VG01.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde termijn. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven