Logo Pijnacker-Nootdorp
Ontwerpwijzigingsplan ‘Emmastraat Pijnacker’

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Emmastraat Pijnacker’ met ingang van donderdag 12 juli 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het ontwerpwijzigingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Tegen betaling van de kostprijs kunt u in Pijnacker een analoog exemplaar van het plan krijgen.

Het wijzigingsplan beoogt de nieuwbouw van 29 woningen aan de Emmastraat tussen de Van Brachtstraat en de Stationsstraat mogelijk te maken. De woningen die op deze locatie stonden, zijn inmiddels gesloopt.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Backoffice Publiekszaken op doorkiesnummer 015-36 26 635. Daarnaast is het mogelijk om via de website www.pijnacker-nootdorp.nl uw zienswijze digitaal te verzenden. De zienswijze dient in ieder geval de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Pijnacker-Nootdorp, 11 juli 2012

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven