Logo Oud-Beijerland
Ontwerpomgevingsvergunning voor aanleggen van een parkeerplaats aan de Scheepmakershaven in Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen van een parkeerplaats op het braakliggende perceel (ongenummerd) aan de Scheepmakershaven. Het gaat om het perceel dat is omgeven door de wegen Scheepmakershaven en De Werf. Het bestemmingsplan ‘Wonen’ kent aan de locatie de bestemming ‘Centrum’ toe. Deze bestemming staat de aanleg van nieuwe parkeervoorzieningen niet toe. De omgevingsvergunning wordt daarom verleend op grond van 2.12, eerste lid onder a, °3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Inzien

De ontwerpomgevingsvergunning en alle bijbehorende stukken liggen op grond van het bepaalde in artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb met ingang van 14 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten).

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders (onder vermelding van ‘zienswijze Scheepmakershaven’), Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland.

Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht. Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact op met Anneke Nienkemper, telefoon (0186) 64 66 33 of Evelien Knibbeler, telefoon (0186) 64 66 18 van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

13 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland.

Naar boven