Logo Nieuwkoop
Bestemmingsplan Ter Aar, Oostkanaalweg 49b ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat de raad het bestemmingsplan Ter Aar, Oostkanaalweg 49b ongewijzigd heeft vastgesteld.

De procedure van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, is van toepassing.

Beroep

De beroepstermijn loopt van donderdag 12 juli 2012 tot en met woensdag 22 augustus 2012. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het beroepschrift wordt ondertekend en bevat ten minste:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Tegen het bestemmingsplan is uitsluitend beroep mogelijk als u eerder een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend. Het bestemmingsplan is onherroepelijk als de Raad van State op het beroep heeft beslist.

Op het bestemmingsplan Ter Aar, Oostkanaalweg 49b is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit heeft met name consequenties voor de beroepsfase:

  • beroepsgronden moeten in het beroepschrift worden opgenomen. Als deze ontbreken is het beroep niet-ontvankelijk.

  • appellanten kunnen alleen die gronden tegen een bestemmingsplan aanvoeren, waarbij zij zelf een eigen belang hebben.

  • na afloop van de beroepstermijn kunnen geen beroepsgronden worden aangevoerd.

Wilt u het plan inzien?

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan Ter Aar, Oostkanaalweg 49b liggen gedurende zes weken ter inzage. Een papieren planversie incl. bijbehorende stukken ligt tijdens de normale openingstijden bij het Klant Contact Centrum in Nieuwveen. In de hal is ook een publiekscomputer beschikbaar.

De basisbestanden zijn in te zien op www.nieuwkoop.nl onder ‘bestemmingsplannen’.

Het bestemmingsplan is volledig digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en te vinden via de plannaam, gemeentenaam of IMRO-ID: NL.IMRO.0569.bpTARoostkaweg49b-va01

Naar boven