Logo Veldhoven
Vaststelling wijzigingsplan Verlengde Oersebaan, 1e fase Westelijke ontsluitingsroute

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat zij bij besluit van 3 juli 2012 het wijzigingsplan ‘Verlengde Oersebaan, 1e fase Westelijke ontsluitingsroute, wijziging op- en afrit’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan ligt van 13 juli 2012 tot en met 23 augustus 2012 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘Verlengde Oersebaan, wijziging op- en afrit’

Naam

Wijzigingsplan ‘Verlengde Oersebaan, 1e fase Westelijke ontsluitingsroute, wijziging op- en afrit’

Omschrijving

Dit wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid om een op- en afrit aan de noordzijde van het verlengde van de Oersebaan mogelijk te maken.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende die zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders heeft gewend met een zienswijze, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot het college van burgemeester en wethouders te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van het college van burgemeester en wethouders een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 11 juli 2012

Naar boven