Logo Drimmelen
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Rozenbloemhof’

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 juni 2012 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Rozenbloemhof’ gewijzigd vast te stellen.

Met dit bestemmingsplan wordt een woningbouwontwikkeling mogelijk gemaakt in het gebied dat ligt ingeklemd tussen de Rozenbloemstraat, Molenstraat en Burg. van Campenhoutstraat in Made. De woningbouwontwikkeling voorziet in starterswoningen, patiowoningen, eengezinswoningen en een vrijstaande woning.

De wijzigingen zijn als volgt:

  • 1. het wijzigen van de maximale goot- en bouwhoogte van aan-, uit- en bijgebouwen ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke bouwaanduiding – patio’ van 3,5 naar 3,2 meter (Artikel 5.2.2.d. van de regels);

  • 2. het schrappen van de mogelijkheid om af te wijken van de voorgeschreven maatvoering tot maximaal 10% (artikel 9.1.b. van de regels uit ontwerpbestemmingsplan vervalt).

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het gewijzigd vastgestelde plan liggen vanaf vrijdag 13 juli 2012 tot en met donderdag 23 augustus 2012 tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.1bp10rozenbloemhof-vg01).

Beroep

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Made, 12 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Drimmelen, C. Smits, secretaris.

G.L.C.M. de Kok, burgemeester.

Naar boven