Logo Oss
Ontwerp omgevingsvergunning uitbreiding Aldi-supermarkt Winkelcentrum Heihoek, Oss

Burgemeester en wethouders van Oss hebben het voornemen om voor de uitbreiding van de Aldi-supermarkt aan de Schaepmanlaan 109 een omgevingsvergunning te verlenen. Het gaat om een uitbreiding van circa 130 m2.

Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Om die reden wordt voor het plan de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht doorlopen.

Inzage

Vanaf 12 juli 2012 liggen het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Zienswijzen

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de termijn van inzage, dus tot en met 22 augustus 2012, schriftelijk een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren te brengen. Dit kan door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Oss, t.a.v. de Afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, Postbus 5, 5340 BA Oss, onder vermelding van ‘zienswijze uitbreiding Aldi winkelcentrum Heihoek’. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, telefoon [0412] 629030.

Naar boven