Logo Aa en Hunze
Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Ambachtenterrein Rolde-Zuid’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze hebben op 3 juli 2012 het uitwerkingsplan ‘Ambachtenterrein Rolde-Zuid’ ongewijzigd vastgesteld.

Het uitwerkingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en het bestemmingsplan ‘Rolde-Zuid Herziening ex artikel 30 WRO’.

In het geldende bestemmingsplan ‘Rolde-Zuid Herziening ex artikel 30 WRO’ is een uitwerkingsplicht opgenomen om in een gebied tussen de N33 en de Borgerderstraat ten zuiden van Rolde een bedrijventerrein planologisch mogelijk te maken. Het gaat om een terrein van circa 2 hectare, dat nabij de aansluiting van de N33 met de Grolloërstraat gelegen is.

Het vastgestelde uitwerkingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 12 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten en is tevens digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’).

Met ingang van de dag na die waarop het uitwerkingsplan ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp van het uitwerkingsplan aan Burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp van het uitwerkingsplan bij Burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven