Logo Spijkenisse
Beschikking omgevingsvergunning uitgebreide procedure Beukenlaan/Lindenstraat

Burgemeester en wethouders van Spijkenisse maken bekend dat tot en met 3 juli 2012 voor de navolgende percelen een beschikking omgevingsvergunning is verleend:

  • 1. Het betreft de navolgende locaties: Beukenlaan 1A t/m 1T, 3A t/m 3L en 5A t/m 5R en Lindenstraat 2A t/m 2Y, 4A t/m 4N, 6A t/m 6N en 8 te Spijkenisse (het bouwen van woningen, zorgwoningen, bergingen en commerciële ruimten 20120022) Beschikkingsdatum: 2 juli 2012.

Tijdens de periode van ter inzage legging van de ontwerpbeschikking zijn er geen zienswijzen ingediend. Het besluit is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd. Tegen een besluit dat de uitgebreide procedure heeft doorlopen staat beroep open. De beschikking met bijbehorende stukken liggen voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Spijkenisse. Binnen zes weken na bekendmaking kan beroep worden aangetekend door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit. De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn.

Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Tegelijkertijd met het beroep kunnen belanghebbenden een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam.

Naar boven