Vastgesteld bestemmingsplan ‘Gebied Oudedijk, Odiliapeel’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Uden op 15 december 2011 het bestemmingsplan ‘Gebied Oudedijk, Odiliapeel’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan is een actualisatie van de bestemmingen en er wordt een basis gecreëerd voor het meewerken aan ruimtelijke initiatieven in het gebied voor zover deze planologisch aanvaardbaar zijn. Het plangebied is gelegen tussen de Nieuwedijk en de Oudedijk te Odiliapeel. De gemeenteraad van Uden heeft besloten hiervoor geen exploitatieplan vast te stellen.

In het kader van de beroepstermijn ligt het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan met de relevante stukken vanaf donderdag 26 januari 2012 voor een periode van 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis, Markt 145.

Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan schriftelijk of (via Digid) digitaal beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Uden, 25 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Uden, de secretaris, J.M. Smarius.

De burgemeester, H.A.G. Hellegers.

Naar boven