Logo Zwijndrecht
Voorbereidingsbesluit Noordoevers

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Zwijndrecht in zijn vergadering 15 mei 2012 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (een voorbereidingsbesluit) voor de Noordoevers. Het gebied wordt globaal begrensd door het Noordpark en de Ringdijk/Veersedijk, volgens bijgevoegde verbeelding.

De raad heeft bepaald dat het besluit in werking treedt op de dag na de bekendmaking van dit besluit.

Het raadsbesluit en de bijbehorende tekening liggen vanaf 5 juli 2012 voor eenieder ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 13.00 uur, woensdag van 13.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Dit besluit kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.zwijndrecht.nl via Ruimtelijke plannen → bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.0642.vb02noordoevers-0001.

Het is op grond van artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Zwijndrecht, 4 juli 2012

Naar boven