Logo Alphen-Chaam
Vaststelling wijziging bestemmingsplan ‘Kom Alphen 2009, Partiële wijziging dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’ De Ligt II/III

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij besloten hebben op grond van artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 23.5 van het bestemmingsplan ‘Kom Alphen 2009’, dit bestemmingsplan te wijzigen ten aanzien van de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie’.

Het besluit, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand NL.IMRO 1723.wpArcheologieLigt2-VS01met de bijbehorende bestanden en andere relevante stukken liggen met ingang van dinsdag 10 juli 2012 tot en met maandag 20 augustus 2012 voor eenieder ter inzage tijdens werkdagen ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen. Het gemeentekantoor is geopend op maandagen van 13.30 tot 16.00, op de overige werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.alphen-chaam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld kan de Voorzitter van de Afdeling tevens worden verzocht een voorlopige voorziening (schorsing) te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het instellen van beroep is mogelijk voor een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad;

  • die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Kom Alphen 2009, Partiële wijziging dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’ De Ligt II/III’, treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn van zes weken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de genoemde Afdeling, treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven