Logo Zeevang
Ontwerpwijzigingsplan ‘Etersheim 8’

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken, in overeenstemming met artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:4 Algemene wet bestuursrecht, bekend dat ter inzage ligt het

Ontwerpwijzigingsplan ‘Etersheim 8’.

Het plan betreft een wijziging van het bestemmingsplan ‘Dorpskernen 2011’ voor wat betreft de bestemming van het perceel Etersheim 8 en het naastgelegen perceel. Met het wijzigingsplan wordt enerzijds een gerichte bestemming opgevoerd voor het voormalige schooltje inclusief museumfunctie en anderzijds wordt op het daarnaast gelegen perceel de realisatie van twee vrijstaande woningen mogelijk gemaakt.

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 6 juli 2012 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage tijdens de openingstijden van de secretarie (ma t/m vrij 9.00–12.00) alsmede op woensdag van 16.00–19.00. Het ontwerpplan is tevens digitaal te raadplegen op de website van de gemeente en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de ter inzage termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar: het college van burgemeester en wethouders van Zeevang, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de cluster Bouwen, Wonen, Zorg. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met de heer P. Aalbers (tel. 0299-40 94 44).

Oosthuizen, 5 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Zeevang.

Naar boven