Logo Gulpen-Wittem
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied reparatie 2011’ van de gemeente Gulpen-Wittem

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 31 mei 2012 het bestemmingsplan ‘Buitengebied reparatie 2011’gewijzigd heeft vastgesteld. Er zijn wijzigingen doorgevoerd op de plankaarten (kaartuitsneden), de planregels en toelichting.

De voornaamste wijziging betreft:

  • het opnemen van een tweetal parkeerplaatsen behorende bij Auberge De Smockelaer gelegen aan de Giverlderweg 2 te Heijenrath binnen de bestemming Horeca. Deze wijziging is via een raadsamendement doorgevoerd.

Voor een compleet overzicht van alle aangebrachte wijzigingen (inclusief reden) wordt verwezen naar het betreffende raadsbesluit en de daarbij behorende stukken.

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken ligt vanaf 13 juli 2012 tot en met 23 augustus 2012 ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden omgevingsloket (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur). Ook buiten openingstijden kunt u het plan inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken met de afdeling Beleid en Projecten.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (Ontdek Gulpen-Wittem/ Bouwen, wonen en plannen/ Bestemmingsplannen).

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen bovengenoemde termijn van 6 weken beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit recht komt toe aan degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad. Voor zover het wijzigingen betreft, die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht, kan eenieder (mits belanghebbend) beroep instellen. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn -naast het indienen van beroep- een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Gulpen, 10 juli 2012

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem, De secretaris, K.H. Jeurissen.

De burgemeester, A.R.B. van den Tillaar.

Naar boven