Logo Dongen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Noord en Oost Dongen’

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 24 mei 2012 besloten om het bestemmingsplan ‘Noord en Oost Dongen’ gewijzigd vast te stellen. Daarbij werd tevens besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 6 juli 2012 tot en met vrijdag 17 augustus 2012 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis. De openingstijden van deze balie zijn:

De openingstijden van deze balie zijn:

  • maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

  • maandag- tot en met donderdagmiddag van 13.30–16 uur, alleen op afspraak en

  • donderdag tevens van 17.00 uur tot 20.00 uur.

De stukken zijn tevens digitaal raadpleegbaar via www.dongen.nl / Plannen en projecten / Noord en Oost Dongen en via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-nummer NL.IMRO.0766.BP2011000011-VG01)

Rechtsmiddelen

Tegen het raadsbesluit kan, met ingang van zaterdag 7 juli 2012 tot en met vrijdag 17 augustus 2012, beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • een belanghebbende die het oneens is met de wijzigingen die in het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening tot de gemeenteraad te wenden.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Gedurende de beroepstermijn kan desgewenst bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Indien een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, wordt de in werking treding van het raadsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het beroepschrift en een eventueel verzoek om een voorlopige voorziening moeten worden ondertekend en worden voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij een voorlopige voorziening is ingediend en op dat verzoek nog niet of positief is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw M.C. Gorissen van de afdeling Beleid, telefoonnummer 14 0162, e-mail cgorissen@dongen.nl.

Naar boven