Logo Mill en Sint Hubert
Bekendmaking terinzagelegging ongewijzigd bestemmingsplan Van den Bogaardweg 20 en 20a, Mill

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Van den Bogaardweg 20 en 20A’ alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van woensdag 4 juli 2012 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie ‘Ruimtelijke Ontwikkeling’. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het betreft de ontwikkeling van in totaal drie woningen en het omzetten van een bedrijfswoning naar een burgerwoning op de locatie Van den Bogaardweg 20 en 20A. De locatie is gelegen op de hoek van de Van den Bogaardweg en de Sportweg.

Gedurende genoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling.

Mill, 3 juli 2012

Burgemeester en wethouders gemeente Mill en Sint Hubert

Naar boven