Logo Duiven
Toepassing coördinatieregeling De Ploen Zuid 2de fase terp 4/Walnoten

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Duiven geven op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van het feit dat de gemeenteraad op 2 juli 2012 heeft besloten om de coördinatieregeling toe te passen om woningbouw in het project De Ploen Zuid 2de fase terp 4/Walnoten mogelijk te maken.

De Wro maakt het mogelijk dat gemeenten efficiënter en sneller kunnen besluiten over ruimtelijke projecten via toepassing van de coördinatieregeling van artikel 3.30 Wro. Met de regeling kunnen de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van samenhangende vergunningen en procedures worden gebundeld.

De volgende ontwerpbesluiten worden via de coördinatieregeling voorbereid:

  • het bestemmingsplan ten behoeve van het project De Ploen Zuid 2de fase terp 4/Walnoten;

  • de benodigde besluiten op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en overige niet met name genoemde besluiten voor de bouw van de 21 rijwoningen op terp 4/Walnoten, waarvan het college ter bevordering en het welslagen van de coördinatie het nodig vindt om deze onderdeel te laten zijn van de gecoördineerde voorbereiding en bekendmaking.

Tegen dit coördinatiebesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Voor meer informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met de afdeling VROG: contactpersoon Jacqueline Boekholt.

Naar boven