Logo Teylingen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Jacoba van Beierenweg 95, Voorhout’

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2012TEY01012-0401

De gemeenteraad van Teylingen heeft op 21 juni 2012 het bestemmingsplan ‘Jacoba van Beierenweg 95, Voorhout’ (ongewijzigd) vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Jacoba van Beierenweg 95 in Voorhout, exclusief de achtergelegen bollengrond. Inhoudelijk is het bestemmingsplan gericht op het realiseren van een kookstudio in de voormalige bollenschuur, inclusief het benodigde aantal parkeerplaatsen op eigen terrein. De bedrijfswoning blijft behouden.

Ter inzage

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 5 juli 2012 tot en met woensdag 15 augustus 2012 ter inzage bij de receptie in het gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder de rubriek ‘Plannen en projecten – Voorhout – Vastgesteld bestemmingsplan ‘Jacoba van Beierenweg 95, Voorhout’ vindt u een link naar het digitale bestemmingsplan. Daarnaast vindt u hier een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het bestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Tegen het besluit van de raad kunnen belanghebbenden gedurende de genoemde periode beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit geldt alleen voor een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen.

Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het vaststellingsbesluit treedt op donderdag 16 augustus 2012 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Nienke van Beek via telefoonnummer 14 0252 of stuurt u een e-mail naar n.vanbeek@teylingen.nl.

Naar boven