Logo Renkum
Ontwerpbestemmingsplan Heveadorp

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Heveadorp 2012 met ingang van woensdag 4 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Doorwerth.

Daarnaast is het plan in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0274.bp0134hv-on02 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0134hv-/NL.IMRO.0274.bp0134hv-on02.

Het bestemmingsplan betreft de herziening en de actualisatie van de in Heveadorp geldende bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gehele grondgebied van het dorp Heveadorp, waaronder alle bestaande woningen met bijbehorende percelen inclusief de Seelbeek. Het betreft een zogenaamd conserverend plan, het plan maakt geen nieuwbouw van woningen mogelijk, maar legt de bestaande situatie vast en actualiseert de bestemmingsplanbepalingen aan de huidige wetgeving en inzichten. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Oude Oosterbeekseweg in het noordwesten, de percelen van de woningen aan de Valkeniershof 6 tot 10 in het oosten, de Seelbeek en de Valkeniersbossen in noordoosten, de Veerweg/Fonteinallee in het zuiden, de percelen van de woningen aan de Dunolaan 38 en Rijnlaan 5, 10 en 12 in het zuidwesten, de Dunolaan in het zuidwesten en de percelen van de woningen aan de Dunolaan 55, Ir. Munterlaan, Tuinlaan, Noorderlaan 15 en 17 en de Middenlaan in het westen.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u tijdig, dat wil zeggen bij voorkeur minimaal een week voor afloop van de termijn, een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon (026) 33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven