Logo Gouda
Ontwerp-omgevingsvergunning speelparadijs Groenhovenpark 1

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan ‘Bloemendaal’ voor het vestigen van een indoor speeltuin annex speelparadijs in een deel van het pand aan het Groenhovenpark 1 te Gouda.

Het bouwplan is in strijd met de regels van het bestemmingsplan, omdat de vestiging van een indoor speeltuin annex speelparadijs in strijd is met de vigerende bestemming ‘Sport’. Door afgifte van deze vergunning wordt toestemming verleend hiervan af te wijken.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 5 juli 2012 tot en met 15 augustus 2012 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer M. Kwakman via telefoonnummer: 0182-588388 of mail marco.kwakman@gouda.nl.

Gouda, 4 juli 2012

Naar boven