Logo Borsele
Bestemmingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Zuidweg 37, 2012’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Bij besluit van 21 juni 2012 heeft de gemeenteraad van Borsele het bestemmingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Zuidweg 37, 2012’ ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 5 juli 2012 ligt het bestemmingsplan ‘Borsels Buiten, gedeelte Zuidweg 37, 2012’ samen met het vaststellingsbesluit voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan maakt het mogelijk om in de voormalige agrarische veldschuur Zuidweg 37 een kleinschalige verblijfsrecreatieve accommodatie en opslagruimte te realiseren. Ook wordt het natuureducatief gebruik van het bijbehorende perceel mogelijk gemaakt.

Inzage

Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u vanaf 5 juli 2012 het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. Vul vervolgens in het venster ‘ID’ de volgende plancode in: NL. IMRO.0654.BPBBZW372012, of in het venster ‘Naam’ de naam van het bestemmingsplan. U kunt de stukken ook inzien via www.borsele.nl.

Het vaststellingsbesluit ligt daarnaast samen met het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan.

U kunt beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De beroepstermijn loopt van 6 juli 2012 t/m 16 augustus 2012.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 4 juli 2012

Naar boven