Logo Vianen
Nieuw bestemmingsplan ‘Windturbines Autena’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vianen maakt hierbij overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een bestemmingsplan zoals bedoeld in artikel 3.1 Wet ruimtelijke ordening wordt voorbereid ten behoeve van de realisatie van 3 windturbines in Vianen.

Het plangebied wordt begrenst door de Autenasekade aan de zuidzijde, de A27 aan de noordwest zijde en de A2 aan de noordoost zijde.

Omtrent het voorontwerpbestemmingsplan zal advies worden ingewonnen van de overlegpartners (ex artikel 3.1.1 Bro) die de gemeente gebruikelijk raadpleegt in het kader van de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan.

Thans worden geen stukken ter inzage gelegd. In een later stadium – als het ontwerp voor het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan daadwerkelijk is opgesteld – zal in ieder geval nog de mogelijkheid worden geboden om zienswijzen in te brengen. Van deze mogelijkheid zal te zijner tijd kennis worden gegeven in de Staatscourant, Het Kontakt, www.ruimtelijkplannen.nl en op de gemeentelijke website.

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en Projecten van de gemeente Vianen.

Naar boven