Logo Enkhuizen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kadijken’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kadijken’ conform artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 28 juni 2012, gedurende zes weken ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied behelst de woonwijk Kadijken, het bedrijf Enkhuizer Banket met bedrijfswoning en een aantal woningen aan de Haling. Het plangebied wordt geografisch begrenst door de Haling, het plangebied Gommerwijk West-West fase 1a, de Zuiderkadijksloot en de Oosterdijk. Dit voorontwerpbestemmingsplan voorziet in een passende bestemming voor de aanwezige en nog geplande woningen, het bedrijf Enkhuizer Banket, bijbehorende openbare ruimte en water.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt vanaf donderdag 28 juni 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder over het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij het Loket Bouwen & Wonen in het Stadskantoor naar voren worden gebracht. Ook kunt u een mondelinge reactie tijdens deze uren doorgeven via het telefoonnummer (0228) 36 02 69.

Informatie

Dhr. J. Eenkoren, Ruimtelijke Ordening, tel.: (0228) 36 02 69.

Naar boven