Logo Schoonhoven
22 GEMIVA woningen in het voormalig politiebureau, G.J. van Heuven Goedhartweg 2 te Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning verlenen met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3° en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en een Hogere grenswaarde Wgh verlenen op basis van artikel 110a van de Wet geluidhinder:

   

Voor:

het starten van 22 Gemiva woningen in het voormalig politiebureau.

Locatie:

G.J. van Heuvengoedhartweg 2, kadastraal bekend als gemeente Schoonhoven, sectie E, nummer 776;

De voorkeursgrenswaarde van wegverkeerslawaai bedraagt 48 dB. Als gevolg van de G.J. van Heuven Goedhartweg en de M.A. Reinaldaweg treden geluidsbelastingen op van 56 dB en 57 dB.

De ontwerpbesluiten zijn gepubliceerd en hebben met ingang van 11 april 2012 voor zes weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ingekomen. De beschikkingen zijn ten opzichte van de ontwerp beschikkingen niet gewijzigd.

De omgevingsvergunning en het besluit hogere grenswaarde Wgh liggen tezamen met de bijbehorende stukken vanaf 15 juni 2012 voor 6 weken ter inzage in het stadhuis bij de afdeling Vrom, Haven 37, Schoonhoven. De stukken zijn tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via een directe link op de gemeentelijke website www.schoonhoven.nl

Tegen de omgevingsvergunning en het besluit hogere grenswaarde Wgh kan afzonderlijk beroep worden ingesteld door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank te ’s Gravenhage, afdeling bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter te ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s Gravenhage.

Naar boven