Logo Peel en Maas
Vastgesteld projectbesluit en bouwvergunning Kerkstraat 25b te Meijel

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van de artikelen 3.10 en 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 40 Woningwet en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij een projectbesluit en bouwvergunning hebben verleend voor de Kerkstraat 25b te Meijel.

Inhoud projectbesluit

Het projectbesluit voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het projectgebied. Er is een bouwaanvraag ingediend voor de legalisatie en de gedeeltelijke uitbreiding van de woning aan de Kerkstraat 25b te Meijel. De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Medewerking kan worden verleend door middel van het doorlopen van een procedure projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Inzien projectbesluit

Het projectbesluit, bouwvergunning en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  • Het projectbesluit en bouwvergunning is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het projectbesluit is: NL.IMRO.1894.PBS0028-VG01

  • Het projectbesluit en bouwvergunning is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → leven en werken → ruimtelijke ordening → projectbesluiten;

  • Een papieren versie van het projectbesluit en bouwvergunning ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

Beroepstermijn

De beroepstermijn loopt van 21 juni 2012 tot en met 1 juli 2012

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde projectbesluit. Beroep kunt u instellen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het projectbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Roermond, sector Bestuursrecht. Voor het indienen ervan is griffierecht verschuldigd. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Rechtbank in Roermond, via tel. 0475-352 222.

Inwerkingtreding

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de zevende week na de dag van verzending ervan. Indien een verzoek om voorlopige voorziening wordt gevraagd, wordt de werking van de besluiten opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact met dhr. L.A. Silva of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077-306 66 66.

Panningen, 20 juni 2012

Naar boven