Ontwerp bestemmingsplan Ontsluitingsweg Nieuw Compagnie 1 te Oude Pekela

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat zij het bestemmingsplan Ontsluitingsweg Nieuwe Compagnie 1 te Oude Pekela in voorbereiding hebben.

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een agrarisch bouwblok voor het bestaande agrarische bedrijf en de uitbreiding er van. Op de locatie is een melkveehouderij gevestigd. De huidige bestemming ‘Landelijk gebied met agrarische prioriteit’ wordt daarmee voor het erf omgezet in de bestemming ‘Agrarisch’, inclusief bouwblok.

Ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening wordt aan een ieder de gelegenheid gegeven gedurende de termijn van het ter inzage liggen van het ontwerp bestemmingsplan een zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 26 januari 2012 t/m 7 maart 2012 elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela. Ook kan het ontwerp bestemmingsplan op verzoek worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Pekela, op www.pekela.nl onder de kop ‘Actueel’ bij ‘bekendmakingen’. Daarnaast is het bestemmingsplan ook terug te vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u uw zienswijzen schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze gedurende het ter inzage liggen van de stukken sturen naar: de gemeenteraad van de gemeente Pekela, Postbus 20000, 9665 ZM te Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor tijdens de periode van ter inzage legging van de stukken telefonisch een afspraak te maken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Economie via telefoonnummer 0597-617555.

Naar boven