Logo Grave
Projectafwijkingsbesluit bouwen van een clubhuis op het adres Havenstraat 3 te Grave

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een projectafwijkingsbesluit vast te stellen en een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een clubhuis op het adres Havenstraat 3 te Grave. (NL.IMRO.0786.BPDeStuwGrave-on01.

Dit besluit betreft een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a.3 Wabo.

Aanleiding

Omgevingsvergunning is gevraagd voor het bouwen van een clubhuis. Om de bouw van het clubhuis mogelijk te maken is een afwijking van het bestemmingsplan door middel van een projectafwijkingsbesluit vereist, waarmee kan worden afgeweken van de planvoorschriften in het vigerende bestemmingsplan.

Plangebied

Het plangebied wordt gevormd door het perceel Havenstraat 3 te Grave, kadastraal bekend, gemeente Grave, sectie B, nummer 2573 en B 2574.

Inzien

Met ingang van woensdag 27 juni 2012 tot en met 7 augustus 2012 ligt het projectafwijkingsbesluit, met bijbehorende stukken, gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage.

Het ontwerp kan tijdens openingstijden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.30 uur en op afspraak worden ingezien bij de publieksbalie. Het plan kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Tijdens de periode van terinzagelegging wordt eenieder in de gelegenheid gesteld zienswijzen in te dienen over het ontwerp. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Postbus 7 5360 AA Grave (NL.IMRO.0786.BPDeStuwGrave-on01). Indien gewenst kunnen zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor dient u een afspraak te maken met onderstaand genoemde ambtenaar.

Informatie

Mevr. Erna Daanen, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0486) 477277.

Naar boven