Logo Uden
Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Velmolen Oost, zuidzijde Morgenweg’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, het uitwerkingsplan ‘Velmolen Oost, zuidzijde Morgenweg is vastgesteld.

Het uitwerkingsplan betreft een nadere uitwerking van het globale bestemmingsplan ‘Velmolen Oost’ en biedt als zodanig een gedetailleerd juridisch-planologisch kader voor de realisatie van 17 vrijstaande woningen aan de zuidzijde van de Morgenweg in het gebied plaatselijk bekend als Uden Zuid.

In het kader van de beroepstermijn ligt het vaststellingsbesluit met de relevante stukken vanaf donderdag 21 juni 2012 voor een periode van 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Leven in Uden/Bouwen & Wonen en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit en daarmee het uitwerkingsplan treedt daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven