Logo Mill en Sint Hubert
Bekendmaking terinzagelegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Frederiksweg 45, Mill

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad op 10 mei 2012 het bestemmingsplan ‘Frederiksweg 45’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plan voorziet in de realisatie van één nieuwe woning ter vervanging van de reeds bestaande woning en het aanplanten van bos.

Het vaststellingsbesluit en het bijbehorende plan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 juni 2012 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de balie ‘ruimtelijke ontwikkeling’. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.gemeente-mill.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende genoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad. Tegen die onderdelen van het plan die gewijzigd zijn vastgesteld kan door iedereen beroep worden ingesteld. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling.

Mill, 19 juni 2012

Burgemeester en wethouders gemeente Mill en Sint Hubert.

Naar boven