Logo Coevorden
Vaststelling wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Schoonoord, wijzigingsplan Schoonoord – Tramstraat 17 (uitbreiding supermarkt)’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 29 mei 2012 het wijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Schoonoord, wijzigingsplan Schoonoord – Tramstraat 17 (uitbreiding supermarkt)’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de supermarkt die gelegen is op het perceel Tramstraat 17 te Schoonoord (kadastraal bekend gemeente Sleen, sectie A, nummer 5418) uit te breiden.

Wanneer en waar kunt het wijzigingsplan inzien?

Het wijzigingsplan tezamen met het collegebesluit kan worden ingezien van donderdag 21 juni 2012 tot en met woensdag 1 augustus 2012, op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en tevens op woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 16.00 tot 19.30 uur in het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 te Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het bestemmingsplan tevens digitaal inzien op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/terinzage.

Beroep

Vanaf vrijdag 22 juni 2012 kan gedurende een termijn van 6 weken, tot en met donderdag 2 augustus 2012, door belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Raad van State, t.a.v. de Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Aldus kan degene die tijdig zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Raad van State.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Dit betekent dat het genomen besluit mag worden uitgevoerd zolang niet in een nieuw besluit, of door de Raad van State, anders is beslist. Uitvoering van een besluit kan echter nadelig voor u zijn. Daarom kunt u, zolang er nog geen definitieve uitspraak over uw beroep is, bij afzonderlijke brief een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak. De werking wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het is overigens verstandig om, voordat u beroep indient, informatie te vragen op het gemeentehuis. Daar kan men u precies vertellen hoe het betreffende besluit tot stand is gekomen. U kunt daarvoor terecht bij het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden. Daar kunt u tevens informatie krijgen over het indienen van een beroepschrift en een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Coevorden, 20 juni 2012

Het college van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, burgemeester.

M.N.J. Broers, secretaris.

Naar boven