Logo Alblasserdam
Kennisgeving omgevingsvergunning Vinkenpolderweg 30

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam geven hierbij kennis dat zij op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), in afwijking van het bestemmingsplan ‘Kom’ vergunning hebben verleend voor het slopen van garageboxen en overkappingen en het bouwen van een nieuwe woning op het perceel Vinkenpolderweg 30 te Alblasserdam.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken na bekendmaking aan de aanvrager om omgevingsvergunning gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Cortgene 2. De stukken zijn digitaal in te zien en te downloaden op de gemeentelijke website (www.alblasserdam.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent de ontwerpvergunning naar voren hebben gebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen de verleende omgevingsvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de afdeling Publiekszaken, telefoon (078) 770 6083/6085.

Alblasserdam, 13 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven