Logo Rijnwaarden
Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Pannerden Renbaan 5, 6911 KH

Op 29 mei 2012 heeft de Raad van de gemeente Rijnwaarden het bestemmingsplan Pannerden Renbaan 5, ongewijzigd vastgesteld.

Het plan voorziet in de bouw van 5 woningen op de huidige locatie van een agrarisch bedrijf aan de Renbaan 5 te Pannerden en een nieuw agrarisch bouwperceel op ongeveer 200 meter afstand hiervan.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 14 juni 2012 gedurende 6 weken ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen dit besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage door:

  • belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend.

Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Stukken kunnen tijdens de periode van tervisielegging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Tevens zijn de stukken op de gemeentelijke website geplaatst. Het plan is digitaal te benaderen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar het plan staat op de site van de gemeente. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina.

Naar boven