Logo Sint-Oedenrode
Voorbereidingsbesluit Corridor 3 te Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Sint-Oedenrode op 31 mei 2012 heeft besloten een voorbereidingsbesluit met aanlegvergunningstelsel vast te stellen voor het gebied aan de Corridor 3, kadastraal bekend gemeente Sint-Oedenrode, sectie N , nummers 227, 259, 730, 779 een en ander zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaart. Voor de locatie wordt een herziening van het bestemmingsplan voorbereid. Het voorbereidingsbesluit wordt genomen om te voorkomen dat ter plekke ongewenste ontwikkelingen plaatsvinden.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van woensdag 6 juni 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

Met ingang van woensdag 6 juni 2012 treedt het voorbereidingsbesluit in werking.

Tegen het voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook vinden op de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl onder: informatie → inwoners → bestemmingsplannen - voorbereidingsbesluit Corridor 3. Daarnaast kunt u het voorbereidingsbesluit vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl met de codering NL.IMRO.0846.VB2012BUI01CORR3-vg01.

Naar boven