Logo Westvoorne
Ontwerpbestemmingsplan ‘Achter Noordweg 27 Oostvoorne’

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Achter Noordweg 27 Oostvoorne’ met ingang van 7 juni gedurende zes weken ter inzage ligt op het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 in Rockanje . Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op woensdagen van 13.30 tot 18.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via de website RO-online: www.ruimtelijkeplannen.nl of op de gemeentelijke website: www.westvoorne.nl/grondgebied onder ‘bestemmingsplannen/fasen/ontwerp’.

Het plangebied wordt begrensd door de sportvelden aan de west- en noordzijde, het perceel Noordweg 29 aan de noordzijde, de Noordweg aan de oostzijde, het perceel Sportlaan 2a aan de zuidzijde en de percelen Noordweg 21, 23 en 25 aan de zuidoostzijde.

Het bestemmingsplan maakt de aanleg mogelijk van tien vrijstaande woningen.

Op grond van artikel 3:11 van de Algemene wet bestuursrecht wordt meegedeeld dat de stukken met betrekking tot de financiële uitvoerbaarheid van het plan vertrouwelijk zijn en daarom niet ter inzage liggen.

Van 3 november tot en met 14 december heeft het voorontwerpbestemmingsplan ‘Noordweg 27 Oostvoorne’ ter inzage gelegen. Ten opzichte van dit voorontwerpbestemmingsplan is het plangebied gewijzigd: de percelen Noordweg 25 en 27 maken geen onderdeel meer uit van het plangebied. Als gevolg hiervan is de naamgeving van het bestemmingsplan gewijzigd naar ‘Achter Noordweg 27’.

Tijdens bovengenoemde termijn kan schriftelijk of mondeling door eenieder een zienswijze worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Westvoorne, postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met Saskia van der Vlist van het team Gebiedsontwikkeling, via telefoonnummer (0181) 40 80 31.

Rockanje, 6 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Westvoorne, De secretaris, Anita Vlekke.

De burgemeester, Peter de Jong.

Naar boven