Logo Alblasserdam
Ontwerpomgevingsvergunning Pijlstoep 26

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het slopen van de bestaande woning en het oprichten van een nieuwe woning op het perceel Pijlstoep 26 te Alblasserdam.

De aanvraag en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 juni 2012 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Cortgene 2. De aanvraag en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl → Bouwen, Wonen en Milieu → Omgevingsvergunning → ontwerpomgevingsvergunning Pijlstoep 26 en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Binnen de genoemde termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze over het voornemen kenbaar maken.

De reactie dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, (Postbus 2, 2950 AA Alblasserdam.) Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer (078) 7706086.

Nadere informatie over de aanvraag en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken kan worden verkregen op genoemde afdeling in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingstijden het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Alblasserdam, 6 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven