Logo Alblasserdam
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Hof Souburgh

Eerder hebben burgemeester en wethouders van Alblasserdam in de Klaroen bekendgemaakt dat het voorontwerpbestemmingsplan Hof Souburgh vanaf 15 januari 2010 gedurende zes weken ter inzage lag.

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat, met ingang van 8 juni 2012 gedurende zes weken, het ontwerp van het plan ‘Hof Souburgh’ op de afdeling Publiekszaken ter inzage ligt.

Het plangebied wordt globaal begrensd door:

  • de Alblas aan de oost-, zuid- en westzijde

  • het dijklint Kortland aan de noordzijde

Terinzagelegging

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt van 8 juni 2012 tot 20 juli 2012 voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis (gedurende de openingstijden). Het ontwerpplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl → Bouwen, Wonen en Milieu → Bestemmingsplannen → Ontwerpbestemmingsplan Hof Souburgh en op www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0482.bphofsouburgh060-on01).

Zienswijzen

Binnen genoemde termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 2, 2950 AA, Alblasserdam). Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzageligging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met de afdeling RMO (078) 7706107.

Nadere informatie over het ontwerpbestemmingsplan kan worden gekregen op de genoemde afdeling in het gemeentehuis, telefoon (078) 7706107. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en de maandag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingsuren het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Alblasserdam, 6 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam.

Naar boven