Logo Groesbeek
Ontwerpbestemmingsplan Wijncentrum De Colonjes

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat eenieder in de gelegenheid wordt gesteld om bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek, kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan Wijncentrum De Colonjes.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de realisatie van een wijncentrum op een terrein op de hoek van het Mansbergpad/Bredeweg. Dit terrein is het Mansbergterrein, waar momenteel opslag plaatsvindt door de afdeling Openbare Werken van de gemeente. Tevens wordt de bestaande situatie op wijnhoeve De Colonjes aan 2e Colonjes 4 vastgelegd.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft vanaf woensdag 21 maart 2012 voor vier weken ter inzage gelegen voor inspraak. Ook is het voorontwerp-bestemmingsplan verstuurd aan de wettelijke overlegpartners. Naar aanleiding van de inspraak en het vooroverleg en ook ambtshalve zijn enige aanpassingen en aanvullingen doorgevoerd in het bestemmingsplan. Voor de details wordt verwezen naar het bijbehorende inspraak- en vooroverlegverslag.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 6 juni 2012 tot en met dinsdag 17 juli 2012 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis van Groesbeek. Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Het ontwerpbestemmingsplan Wijncentrum De Colonjes is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPWIJNCENTRCOLONJE-ONW1en op de gemeentelijke internetsite, www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. Heeren, telefoonnummer 024-39 96 158.

Eenieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor nadere informatie over het bouwplan kunt u contact opnemen met de cluster Volkshuisvesting en Planologie, telefoonnummer 024 - 39 96 111.

Naar boven